fbpx

Uw droomvloer is
dichterbij dan u denkt

Topmerken PVC vloeren met laagste prijsgarantie*

Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, maar kan een natuurlijke uitstraling hebben. Bijvoorbeeld de uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder intensief onderhoud, gekraak en gepiep. Of de uitstraling van steen, maar dan zonder koude voeten. Van stoer beton tot donker leisteen. Alles is mogelijk met een PVC vloer.
De keuze voor een vloer is afhankelijk van de ruimte. Een donkere PVC vloer met veel naden is meer aanwezig in het interieur dan een lichte en strakke vloer in een effen tint. Warme of donkere tinten maken de ruimtes vaak kleiner en knusser, terwijl een lichte vloer ruimtelijker oogt. Indien de vloer intensief gebruikt wordt, moet deze gemakkelijk zijn in onderhoud en slijtvast. Geluidsdemping is belangrijk voor een gezin, maar ook als u bijvoorbeeld onderburen heeft in uw appartement.

Bent u toe aan een nieuwe vloer?
Wij zijn dé specialist op het gebied van PVC vloeren in en rondom Lansingerland en staan klaar om uw wensen te bespreken. We helpen u met de juiste keuzes, bieden een zorgeloze service en geven 100% de laagste prijsgarantie op de topmerken Therdex, Ambiant vloeren, Moduleo en Mflor.

Geïnteresseerd in onze vloeren? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze showroom.

Bel voor een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Bel ons: 010 - 20 38 283

Contactgegevens

Onze partners

Wij werken met top producenten.

Logo Therdex

Logo Moduleo

Logo mflor

Logo Ambient

Andere producten:

 

*De laagste prijsgarantie geldt op alle PVC vloeren van de merken Therdex, Moduleo, Ambient en Mflor van 2.5 mm dik met 0.55 PU toplaag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ok