WERKWIJZE

Kennismaking

Bent u geïnteresseerd of overweegt u om het interieur van uw woonruimte of bedrijfsruimte te laten ontwerpen door MODUS DESIGN?  Dan zouden we u graag eerst beter leren kennen: om wat voor een ruimte gaat het? Wat zijn uw wensen en verwachtingen? En wat kan MODUS DESIGN allemaal voor u betekenen? Als alle uitgangspunten helder zijn en u een goed gevoel bij de beoogde samenwerking heeft gekregen, dan gaan we aan de slag.

Het interieurontwerp

Zodra we van u de opdracht hebben gekregen, gaan we concreet van start. Afhankelijk van de opdracht kijken we zo mogelijk eerst op locatie. In samenspraak met u wordt vervolgens het ontwerp gemaakt. Dit houdt in: een creatief voorstel, een uitgewerkt interieurontwerp, een kleur- en materiaalpalet en een productvoorstel.

Realisatie van het ontwerp

Als het ontwerp in de uitvoeringsfase komt, dragen wij uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing van de benodigde (maatwerk) meubelen, verlichting, raambekleding en wandbekleding, woonaccessoires etc. MODUS DESIGN werkt samen met een professioneel netwerk van specialisten zodat we alle voorkomende disciplines kunnen invullen. Onze werkwijze gaat om het totaalplaatje, dus wij doen er alles aan u volledig tevreden te krijgen.

Kosten

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken. Betreft het een zakelijke of een privé ruimte? Wat is de functie van de ruimte? Gaat het om één vertrek of meerdere? Welke verwachtingen heeft u van het ontwerp? En van de uiteindelijke realisatie? Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een inschatting van de benodigde werkzaamheden en een beraming van de kosten maken.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.