Verlichting

Met de juiste verlichting gaat een wereld voor u open. Van staande lampen bij een zithoek tot inbouwspots in de keuken. Van hanglampen boven de eettafel, tot tafellampen voor op een bijzettafel. Ontdek alle tijdloze verlichtingsproducten!

Bijdrage aan de beleving
Goede verlichting is heel bepalend voor de sfeer in uw huis, het levert een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om de gewenste sfeer te bereiken. MODUS DESIGN is een studio waar u terecht kunt voor allerlei soorten licht. Bij ons vindt u een breed assortiment verlichtingsproducten, voor elk budget en voor ieder doel.

Mogelijkheden
Er bestaan vele soorten en maten verlichtingsproducten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor grotere soorten, zoals plafondlampen en hanglampen. Ook voor minder fel licht hebben we verschillende opties, zoals een vloerlamp of wandlamp. Door te kiezen voor verlichting met een dimmer, kun je per lamp de sterkte aan de sfeer aanpassen.

Of u nu al precies weet wat u zoekt of nog inspiratie nodig heeft, MODUS DESIGN staat voor u klaar! Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.