Stalen deuren

Een stalen deur met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Van een gezellig rijtjeshuis tot een moderne villa, de deuren zijn een echte eyecatcher voor in iedere woning! Stalen binnendeuren laten veel meer licht toe dan traditionele ‘dichte’ deuren. Een deur met glas geeft open zicht door uw woning of kantoor, waardoor zichtlijnen ontstaan of versterken. Dit heeft een ruimtelijk effect op het interieur!

Als u kiest voor een stalen deur in uw interieur, dan kiest u voor exclusief vakwerk dat u niet snel elders tegenkomt. Deze blikvangers zijn strak, robuust en tóch subtiel.

Uw wens op maat
MODUS DESIGN maakt deze duurzame metalen binnendeuren geheel naar uw wens op maat. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen. De deuren zijn aan beide zijden identiek mooi en de indeling van de glasvakken gebeurt geheel naar uw wens, waardoor u met recht kunt zeggen dat uw deur uniek maatwerk is!

Stalen taatsdeur
Wanneer u een stalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en aan de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten.

Bent u geïnteresseerd in stalen deuren? MODUS DESIGN helpt u graag door uw idee tot werkelijkheid te maken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.