OVER MODUS DESIGN

Toe aan een compleet nieuw interieur of heeft u advies nodig bij de inrichting van uw woning of kantoor, of gewoon op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Hiervoor kun u terecht bij MODUS ontwerpstudio. Of het nu gaat om een compleet interieur of  om één vertrek; MODUS DESIGN studio zorgt voor een compleet op  u afgestemd ontwerp en wij kunnen u begeleiden/ ont-zorgen in de realisatie van uw project. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige modus design studio.

MODUS DESIGN is een samenwerking van Jos Bochardt en Hans Peter Groen.

-Jos Bochardt is een specialist in gietvloeren, pvc vloeren, wandafwerkingen en raamdecoratie.
-Hans Peter Groen is interieur ontwerper en ontwerpt en realiseert/ begeleidt prachtige interieurs, meubelen, kasten , keukens etc. Altijd uniek.

Beiden werkten al samen op tal van projecten en vandaaruit kwam de gedachte om MODUS DESIGN te starten met als doel mensen te verassen met onze prachtige ontwerpen/ producten. MODUS DESIGN is een studio waar consumenten terecht kunnen voor vloeren of speciale wandafwerking  tot een totaal ontwerp voor het gehele huis, en alles daar tussen.

MODUS DESIGN werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bent u geïnteresseerd maak dat geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom gewoon langs in onze prachtige studio.

Hans Peter Groen is een gepassioneerde en ervaren interieur ontwerper die altijd het mooiste voor zijn klanten betracht te realiseren. Met en oog voor detail slaagt hij er telkens weer in om binnen de ruimte die de opdrachtgever hem geeft het optimaal mogelijke te realiseren.