Meubels

U kunt kiezen voor eenvoudige kledingkast of tafel van een bekende woongigant. Maar misschien vraagt de ruimte om een bijzonder ontwerp! Of wilt u eens iets anders dan het standaard nachtkastje uit de catalogus. Kijk dan eens wat MODUS DESIGN voor u kunt betekenen! Wij leveren maartwerk van goede kwaliteit.

Gehele interieurconcept
Wij zijn er voor zowel voor bedrijven als particulieren die interieurbouw op maat nodig hebben. Denk hierbij aan verschillende meubels, zoals kasten, maar ook wandmeubels en tafels. Wij hebben niet alleen oog voor esthetiek , maar ook voor praktische toepassingen. Daarnaast kunnen wij meer dan alleen die ene kast of tafel op maat maken, wij kunnen het hele interieurconcept doorvoeren in uw interieur!

Maatwerk
Een maatwerk opdracht is iedere keer weer een uitdaging om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een design waar u tevreden mee bent. Wij zorgen altijd voor het beste resultaat door jouw wensen en eisen te combineren met onze kennis en ervaring. Onderscheidend, uniek én volledig aangepast aan uw ideeën. Onze vakmensen ontwikkelen en vervaardigen uw maatwerkinterieur in onze eigen studio en werkplaats. Met passie en liefde voor het vak van meubelmaker gecombineerd met interieurbouw. Uw maatwerkinterieur is dus in vertrouwde en ervaren handen. Van begin tot eind, geheel uniek en toegesneden op uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in interieur op maat? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.