Maatwerk

U kunt kiezen voor eenvoudige kledingkast of tafel van een bekende woongigant. Maar misschien vraagt de ruimte om een bijzonder ontwerp! Of wilt u eens iets anders dan het standaard nachtkastje uit de catalogus. Kijk dan eens wat MODUS DESIGN voor u kunt betekenen! Wij leveren maartwerk van goede kwaliteit.

Passende oplossing
Heeft u de wens om uw interieur een eigen uitstraling te geven? Of het nu gaat om een keuken, wandkast, slaapkamerkast, badmeubel of u heeft een hele andere wens? Wij kunnen het allemaal realiseren! Wij bedenken graag samen met u een passende oplossing. Met de korst denkbare lijnen worden uw wensen omgezet in uw droommeubel of uw zo lang begeerde keuken. Precisie, zorg en aandacht zijn sleutelwoorden in het gehele proces dat uw meubel, keuken, badkamer etc. doorloopt. Van ontwerp tot montage. Elk perfect afgehandeld detail verhoogt uw beleving.

Woonstijl en woonwensen
Als het om de perfecte aankleding van vloer, wand en raam gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Materialen en kleuren moeten op elkaar zijn afgestemd en op uw persoonlijke woonstijl en woonwensen. Vaak wordt er te weinig nagedacht over isolatie van geluid, kou en warmte en het effect van daglicht en zon. Dat is juist waar MODUS DESIGN wél rekening mee houdt. Voor een perfect resultaat!

Geïnteresseerd in maatwerk? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.