Keukens

MODUS DESIGN ontwerpt en realiseert keukens die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook waarbij het gemak van de keuken centraal staat. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u om naar uw verhaal te luisteren, en zetten daarna uw wensen om in een uniek ontwerp. Welke wensen u ook heeft, wij ontwerpen en realiseren een passende keuken op maat.

Mogelijkheden
Zoekt u een minimalistische strakke keuken? Of een landelijke keuken vol met details? Wij maken iedere keuken op maat in elke gewenste stijl, of volgens de laatste trend. Zo kunt u iedere keuken volledig naar eigen smaak aanpassen, welke materialen, apparaten functies gebruikt worden en welke kleuren de boventoon voeren. Er zijn nagenoeg geen grenzen, omdat elke keuken op maat wordt gebouwd. U koopt dus geen model, maar een unieke maatkeuken!

De start op weg naar een maatwerk keuken
Het ontwikkelen van een maatwerk keuken is een uitdagend project, met het perfecte kookvertrek als eindresultaat. Breng al uw persoonlijke keukenwensen duidelijk in kaart. Kies voor de optimale keukenindeling, zorg ervoor dat u de beoogde afmetingen op papier heeft staan en we kunnen starten met ontwerpen.

Bent u geïnteresseerd in een keuken op maat? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.