Ontwerp en realisatie

Wij nemen u graag werk uit handen
Toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Versterkt door de komst van het internet en het alsmaar groter wordende aanbod van woonartikelen kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, en geen zin hebt om veel tijd in de zoektocht te steken. De interieurontwerpers van MODUS DESIGN gaan graag de uitdaging aan en geven u graag interieuradvies. Wij komen met oplossingen op het gebied van interieurontwerp en realisatie waarmee u tijd en geld bespaart!

Uiteenlopende interieurs
Wonen en leven in een omgeving die perfect past, wie wil dat nu niet? Maar een interieur moet natuurlijk wel aansluiten bij iemands persoonlijke wensen. Wij ontwerpen en realiseren uiteenlopende interieurs en ruimtes in verschillende segmenten. Met liefde voor het vak, worden interieurs gebouwd die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook functioneel zijn en een waarde toevoegen aan uw woning of organisatie.

Voor interieurontwerp en realisatie bent u bij MODUS DESIGN aan het juiste adres. Wij ontwerpen en realiseren prachtige interieurs, meubelen, kasten, keukens, badkamers etc. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen, ons in te leven in uw smaak en ons te laten inspireren door uw karakter. Altijd uniek!

Geïnteresseerd in ontwerp en realisatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.