Exclusieve wandafwerkingen

Mooie wanden zijn het visitekaartje van uw woning. U wilt graag dat deze er stralend uitzien! MODUS DESIGN realiseert dit voor u met exclusieve wandafwerkingen.

Mogelijkheden
Wandafwerking in een nieuwbouwwoning of bestaande woning klinkt als iets simpels, maar een wandafwerking is zo uitgebreid en er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Zo kunt u ervoor kiezen uw muren met structuur af te laten werken, maar ook is een gladde afwerking erg gewild. We zetten de meest voorkomende wandafwerkingen voor u op een rijtje:

– Glad stucwerk
– Spackspuitwerk
– Sierpleister
– Betonlook
– Decoratief stucen

Soorten stucwerk
Er zijn uiteraard ook verschillende soorten stucwerk mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sierpleister die een structuur achterlaat op uw wanden, maar u kunt ook kiezen voor gladpleisterwerk op uw muren! Glad pleisterwerk geeft een zeer strak uiterlijk aan uw woning, in tegenstelling tot een sierpleister.

Wandafwerking nieuwbouw
Bij een wandafwerking in de nieuwbouw is het verstandig een gladde afwerking te kiezen. Omdat de meeste nieuwbouwwoningen nog uit moeten werken, en hierdoor een lichte scheurvorming ontstaat. Als u wanden en plafonds heeft met een structuur zullen de reparatie plekken altijd te zien blijven. Bij gladde muren en plafonds is dit echter niet het geval en zullen de reparatie plekken niet meer terug te vinden zijn!

Wilt u zich laten adviseren over de verschillende soorten wandafwerkingen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.