Diensten

Wonen en leven en werken in een omgeving die perfect past, wie wil dat nu niet? Modus Design vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een uniek interieur die geheel aansluit, en aanvoelt als een lekkere jas. Een ontwerp is net als wij mensen, altijd uniek. Om hier toe te komen benaderen wij iedere opdrachtgever met een onbevangen open houding en proberen wij te beluisteren naar wat de opdrachtgever wel zegt, maar wellicht belangrijker naar wat hij niet zegt,, om te komen tot de best passende en meest creatie ontwerp.

Onze diensten zijn zeer divers, wij ontwerpen en realiseren uiteenlopende interieurs en ruimtes in verschillende segmenten. Van gezinswoning tot directiekamers, van vakantievilla tot loungeruimte en van appartement tot horecagelegenheid.

Interieurontwerp & realisatie

MODUS DESIGN Studio bedenkt voor elke interieurvraagstuk de best passende oplossing. De wensen en behoeften van de opdrachtgever, vormen altijd het vertrekpunt voor het ontwerp en de realisatie daarvan.

Kleurenplan

Een goed kleurenplan is de basis voor elke ruimte en maakt van en gemiddelde ruimte een fantastische ruimte. Naar gelang de sfeer en het gevoel dat de ruimte mag uitstralen, maken wij een kleurenplan waarvan het resultaat altijd bijzonder is.

Lichtplan

Niets zo dankbaar als een goed doordacht lichtplan. In- of opbouwspots voor het plafond vormen hierbij vaak de perfect basis. Maar ook wand- en soms zelf vloerverlichting kan een fantastisch effect geven. De juiste sfeerlampen tenslotte, maken het interieur af.

Projectinrichting

De ene horecagelegenheid of kantoorruimte is de andere niet. Het gewenste interieur wordt mede bepaald door gebruikers en bezoekers, huisstijl, locatie, etc… MODUS DDESIGN Studio gaat daarom zorgvuldig met projectmatige interieuropdrachten om, zónder daarbij in te boeten aan creativiteit.

3D visualisatie

Sommige vinden het lastig om zich de verschillende mogelijkheden van een ruimte voor te stellen. Met behulp van 3D visualisatie geeft MODUS DESIGN studio inzicht in de potentie van een woning of bedrijfsruimte. Op deze manier kunnen we laten zien dat bijvoorbeeld een andere stijl meubels, het doorbreken van een muur of het aanbrengen van een nieuwe vloer, al wonderen kan verrichten!

Styling

Binnen totaalopdrachten verzorgt MODUS DESIGN Studio des gewenst ook de styling van het interieur. Tijdens de realisatiefase dragen wij in dat geval zorg voor het aankopen en plaatsen van de benodigde woondecoratie en accessoires. Met als resultaat een interieur dat helemaal ‘af’ is!