Badkamers

Het is de plek waar de dag begint en weer eindigt. Een plek om te ontspannen. Heeft u een kleine badkamer of toiletruimte en wilt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte? Of valt uw badkamer precies onder het schuine dak en heeft u moeite met het maken van een praktische en logische indeling? MODUS DESIGN helpt u graag. Wij ontwerpen en realiseren badkamers en toiletten op maat. Een badkamer die precies voldoet aan uw wensen en die inspeelt op de mogelijkheden van uw ruimte.

Maatwerk
Ons maatwerk richt zich enkel en alleen op de wensen van de klant, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden. U bepaalt wat u wilt en wij regelen het voor u. MODUS DESIGN geeft elke klant alle ruimte voor het invullen van de eigen wensen.

Design, productie en afwerking
MODUS DESIGN is zelf verantwoordelijk voor het design, de productie en de afwerking van badkamermeubels waardoor de mogelijkheden voor maatwerk eindeloos zijn. U kiest zelf de afmeting, de samenstelling, het materiaal en de kleuren van uw badkamermeubel – wij doen de rest.

Bent u geïnteresseerd in een badkamer op maat? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom langs in onze prachtige studio.